Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/0/3/a/timcarlstedt.se/httpd.www/web/templates/tim_mall/functions.php on line 191

Mitt huvudinstrument sedan nio års ålder har varit gitarren. Min första skolning var på klassisk gitarr men redan i tonåren introducerades jag för blues och lite senare för jazz. Att blanda just jazz och blues har länge varit min passion och det som satt mest prägel på min personliga spelstil. I min egna grupp TC 3 kand du höra hur jag i min egen musik blandar dessa element men också med många andra influenser!

Jag upptäckte tidigt att det som drev mig till att satsa fullt ut på en musikkarriär var att få en så stor musikalisk bredd som möjligt. Att ena dagen till exempel spela jazz och improvisera för att sedan dagen efter spela med någonting helt annat har alltid lockat mig. Att behärska många stilar är något som jag har investerat mycket tid och fortfarande jobbar stenhårt med och anser det som en av hörnstenarna i mitt eget sound och spel. 

Så oavsett om ditt projekt är fri jazz, country, dansband, coverband, blues, rock, indie pop/rock eller vad som helst. Tveka inte att höra av dig till mig via kontaktfliken i menyn.

Warning: Parameter 2 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /customers/0/3/a/timcarlstedt.se/httpd.www/web/templates/tim_mall/html/modules.php on line 39 Warning: Parameter 3 to modChrome_artnostyle() expected to be a reference, value given in /customers/0/3/a/timcarlstedt.se/httpd.www/web/templates/tim_mall/html/modules.php on line 39

Copyright © 2014. Tim Carlstedt Music